Nakup in dostava

POSTOPEK NAKUPA

1. Korak – Izbor in dodajanje izdelkov v nakupovalno košarico
Izdelek, ki ga želite kupiti, dodajte v košarico s klikom na ustrezen gumb »V košarico«. Če ste z nakupovanjem zaključili, kliknite na gumb »naprej na naročilo«. Če želite v košarico dodati še druge izdelke, kliknite na gumb »Posodobi košaro «.
V košarico lahko dodate poljubno število izdelkov. V košarici si lahko v vsakem trenutku ogledate seznam izbranih izdelkov, spremenite količino ali odstranite izdelek iz košarice. Ko z dodajanjem izdelkov v košarico zaključite, kliknite na gumb »Naprej na naročilo«.

2. Korak – Registracija ali vpis uporabnika
Ko ste v košarico dodali vse želene izdelke, nadaljujete na naslednji korak, kjer vpišete podatke za začetek naročila. Če ste že registrirani v spletno prodajalno, izberite možnost »Stalna stranka ali imate kupon? « in vpišite uporabniško ime in geslo, ki ste ga dobili ob prijavi. Če v spletno prodajalno še niste registrirani, izberite možnost »Registriraj se kot nov uporabnik« in v polja vpišite vse potrebne podatke za registracijo.

3. Korak – Naslov za dostavo
V tretjem koraku sledi vpis oziroma pregled kontaktnih podatkov za dostavo. Registrirani uporabniki spletne prodajalne v tem koraku preverite že vpisane kontaktne podatke. V primeru, da želite dostavo na drug naslov, kliknite možnost »Dostava na drug naslov« in vpišite kontaktne podatke za dostavo na želen naslov. Obvezen je vnos telefonske številke za dostavo. Kliknite na »Sprejemam pogoje nakupa« in nadaljujte na naslednji korak.

4. Korak – Plačilo
Izbirate lahko med tremi načini plačila in sicer:

  • plačilo po povzetju; ko bo administrator potrdil in obdelal vaše naročilo, bo blago odposlano na vaš naslov za dostavo. Pred dostavo vas bo poklical dostavljalec in sporočil predvideni čas dostave. Naročene izdelke boste plačali ob prevzemu, in sicer z gotovino.
  • plačilo po predračunu; ob potrditvi naročila vam bomo na elektronski naslov poslali predračun. Po plačanem predračunu in potrjenem naročilu, bo blago odposlano. Pred dostavo vas bo poklical dostavljalec in sporočil predvideni čas dostave.
  • plačilo z debetno oziroma kreditno kartico; po oddaji naročila boste avtomatsko preusmerjeni na spletno stran, kjer boste vnesli podatke o kreditni kartici ter izvedli plačilo. Po izbiri načina plačila, ki vam najbolj ustreza, kliknite na gumb »Zaključi nakup «.

Blago odpremljeno: Ponudnik v dogovorjenem roku blago pripravi oziroma odpošlje.

Blago, ki je naročeno v spletni trgovini Toper, gre na pot v najkrajšem možnem času, predvidoma najkasneje v 3 delovnih dneh. Spletna trgovina Toper bo za odpremo blaga pooblastila GLS z dostavnim časom max. 6 delovnih dni.

Stroški pošiljanja – tabela

Strošek dostave – nad 200 € je dostava BREZPLAČNA!

Strošek dostave je enoten za celotno Slovenijo in se ne razlikuje glede na vrednost naročila:

Poštnina znotraj Slovenije:

Vrednost naročila do 100,00 €  – poštnina do 5 kg znaša 4,00 € (DDV je vključen)
Vrednost naročila nad 200,00 € – poštnina BREZPLAČNA
Osebni prevzem v trgovini Toper Kranj (Savski Otok) – poštnina se ne obračuna, ni stroškov obdelave.

Poštnina države EU:

Vrednost naročila do 100,00 € – poštnina do 5 kg 20,83€ + DDV
Vrednost naročila nad 250,00 € – poštnina BREZPLAČNA

Poštnina za države izven EU:

Poštnina za države izven EU se obravnava individualno. Preko elektronske pošte vas bomo obvestili o strošku dostave in uredili potrditev naročila. Stroški carine niso vključeni, odgovornost zanje prevzema kupec.

Košarica

Zapri